Translate

søndag 17. mars 2013

Lopper er toppers!

 Jeg nevnte visst at jeg lengter etter snøsmelting, men tross mine ønsker fortsatte det å snø i går. Gir meg? Nope! Våren kommer nemlig, det tar bare litt tid. Så i dag var jeg på loppemarked på Hasle Skole og forberedte meg.
Kom meg fram med hjelp av tog og t-bane: var ikke den eneste i tillegg til at det var godt skilta så jeg fant fram lett. Første funn var en stol. Hurra! Akkurat en av de tingene jeg lette etter, og denne er rett og slett superbra: den kan legges sammen, samtidig har den en festeanordning slik at den ikke bretter seg ufrivillig sammen i setteseg-øyeblikket.
 Du ser den rett nedenfor her. Ja, klart det må fotograferes ute! Er jo der den skal være, hehe. Kanskje ikke helt enda? 
Har begynt så vidt med stearinlys, det er jo hyggelig, men jeg har en tendens til å glemme det. I tillegg kan jeg bare ha telys for slike høye har en tendens til å tenne på kattehaler, det kan vi ikke ha noe av. Dermed fant jeg meg også fram til to telysesaker jeg kan ha ute. Ser veldig for meg varme sommerkvelder med lett bris i trekronene. Lov å drømme!
 Koffert som bordplate har vært noe jeg har sett diverse steder og synes har vært skikkelig stilig, så når jeg fant denne snertne stresser'n i tre ble jeg veldig glad. Ikke verre enn at jeg klarte å holde maska og få den for 35,- altså, man må jo være littegranne lur? 

Krakken er en sak fra Ikea, ikke så veldig snerten men har vært grei å ha. Det svarte oppå er rett og slett antisklimatte: kjøpte av ukjent grunn noen meter slik på tilbud på Nille for et års tid siden og den har virkelig vært nyttig!
 Til nå har jeg brukt den til alt fra å ha i bakgrunnen på et bilde av Pusemor i ramme til nettopp dette: sørge for at koffertbordplate sitter støtt på stolen sin.
Og så vinflaska da! Den er kul den... 
Hvah? En vinflaske i plast? Meeeeen.... den kan deles:
 Og inni den er det vinåpnerutstyr! Det har jeg gått og drømt om en stund så da jeg så den slo jeg til med en gang. 

Ser at jeg må fikse et eller annet som holder lokket på kofferten fra å falle helt åpent. Hm, hvordan formulerer man det poenget? For når den er helt åpen ramler nemlig koffertbordplata ned og dessuten ser det mer profft ut når den står litt halvåpen og bare er fin! 
Vet ikke helt hva jeg skal fylle den med, men det kommer nok en eller annen idé poppende på. 

Alt i alt er jeg altså svært fornøyd med loppeturen min! 

2 kommentarer:

  1. Så smart.Jaggu har du fått tak i noen skikkelige funn.

    SvarSlett
  2. Skal si du har vært god til å handle. Tusen takk. Selv fikk jeg dessverre ikke handlet så mye denne gangen. En kjøkkenklokke på auksjonen og noen kule syblader (med MØNSTER!) fra 40 - 50 tallet. SKal blogge det i påskeferien. Pga mye sykdom ble det litt for få voksne på "jobb", men vi kom gjennom med stil :) og er veldig godt fornøyd både med resultat og gjennomføring.

    SvarSlett