Translate

tirsdag 19. mars 2013

Mens vi venter på våren...

...syr jeg litt!
Har en kjole, en skikkelig godkjole, eller tunika, eller hva man nå vil kalle den: en slik som man kan bruke til alt over alt, og nå begynner den å bli slitt. Skitt au! Hva skal man gjøre?
Jo man syr seg en ny?
Prøver i hvert fall.
 Har ikke noe stretchy stoff i lageret og ikke noe særlig svart, så her ble det fargerikt. Har vel noe å si at jeg liker farger også tenker jeg! Skulle gjerne hatt hele kjolen i det brune blomstrete stoffet men det har ikke fall nok, ikke en gang dobbelt stoff ville fungert i skjørtet, men jeg synes i grunn det rutete gjorde seg når jeg fikk tenkt meg om.
 Triks og fiks styrer en del av syinga mi, et offisielt brev med en brett ble for eksempel mal til overdelen. Så er det sagt, resten ble til på feelingen, jeg har ikke helt tålmodighet til noe annet, og så lenge det fungerer er jeg fornøyd. 
 Skjørtet har jeg en veldig søt historie om: en liten gutt på barnehagen sammenlignet det nemlig med en ballkjole i ei eventyrbok og sa at siden jeg gikk i prinsessekjole måtte jeg være prinsesse!
Jeg er ikke akkurat den som går og drømmer om å være prinsesse, har faktisk aldri gjort det, men kan man annet enn å sjarmeres grenseløst av et slikt utsagn, sagt i fullt alvor?
Jeg innrømmer hermed at jeg ble sittende ordløs, ikke verst lille sjarmør!
Og når sola får varma opp landet, da kommer det mer uteinteriør, uansett om det er et begrep eller bare en selvmotsigelse!

1 kommentar: