Translate

lørdag 16. mars 2013

Mmmmm, men jeg venter på våren!

 Etter jeg fikk rensa opp på kjøkkenet er det virkelig blitt fart i matlaginga, jeg er helt imponert over meg selv  jeg!
Begynner å skjønne hvordan folk klarer å legge på seg, hehe, de eter god mat!

Øverste kyllingsuppe fikk jeg inspirasjon til på facebook, fikk oppskrifta også men den lagra jeg et sted og glemte hvor, så jeg fant på mitt eget og det fungerte som bare det. Poenget var låret. Kyllinglår i suppe så delikat ut. 
 Den røde fikk jeg ideen til selv, dvs jeg lurte på om det er digg med eplebiter i tomatsuppe og det var det. Brukte krønsja tomater og tilsatte eplebitene etter suppa var ferdigkokt. Kjøttboller fant jeg i fryseren, wow! Hva man har!
Ja det var altså det jeg skulle si: vi lengter mot våren. Jeg lengter, Pusemor lengter, Knerten lengter, ja til og med påskekaktusen min ser lengselsfullt ut over det hvite landskapet. Snø altså! Heltbom! Vil ha sol og smelting jeg!

Har begynt å titte etter utemøbler, hagemøbler kalles det vel. Sett rundt omkring, men nå tror jeg at jeg har en idé: Jeg vil finne stoler på bruktsjapper! Og et lite bord, skal ikke passe sammen, det blir litt av sjarmen, og så kan jeg evt male de med lur maling som gjør at de holder seg pæne utendørs og sy puter til å ha i tilfelle kjølige ettermiddager: man bor tross alt i nordlige strøk! 

Skal på loppis i morra søndag, fortsettelse følger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar