Translate

fredag 6. september 2013

Stille i sommer

Sannelig har det vært stille en stund, det har vært en skikkelig fin sommer så jeg har vært masse ute, og hvem kan tenke på interiør da?
Jeg har tenkt mer på å bli brun
og å suse rundt med mer eller mindre bare tær. Deilig!
Til middag har jeg spist lett, masse deilig salat og vann med agurk er både godt og forfriskende.
Men nå i det siste har jeg sannelig vært litt inne også, og en ting jeg har gjort er å skaffe meg flere planter. Det blir ikke helt hjem uten, og så fant jeg et tilbud med 3grønne planter for 100kr og dermed ble det mer hjemlig hos meg også: denne fredslilja fikk jeg anbefalt til å ha oppe på hylla, for den trenger visst ikke så mye sol.
 Disse er også nydelige, skal ikke vannes for ofte og det passer meg perfekt. 
 Jeg har også produsert litt. Jeg hadde heklet to motiver jeg vurderte å bruke som teppe "en eller annen gang" sammen med flere lignende. Men det så ikke ut til å bli flere enn to så dermed forandret jeg planene og laget puter i stedet: meget fornøyd med den nye strategien!
 Denne puta var faktisk veske en stund, og kan bli veske igjen, men inntil videre fungerer den som pute. Flerbruk?
 Ble så fornøyd med puteprosjektet at jeg senere på sommeren laget dette i blå-brun bomullschenille, det var faktisk planlagt å være pute fra begynnelsen! Og enda har jeg et putevar som ligger og venter på å bli fylt med pute. Hvis jeg fortsetter slik må jeg begynne å gi bort puter, for det er jo begrenset hvor mange jeg trenger selv.
 Det var alt for denne gang, kanskje jeg er tilbake litt fortere neste gang? Det er jo blitt sensommer og jeg er mer inne: Den som lever får se!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar